Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

A MOŻE - NAD MORZEM

Adres obiektu WOJSKA POLSKIEGO 39, 72-610 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

M.Odroważ
Dodano: 2015-08-18
Pobyt od: 2015-08-12 do 2015-08-16
 
 
    

Kolejny raz gosćiłem u pani Elżbiety ,naprawdę polecam wszystkich to miejsce jest naprawde rewelacyjne ,wszystko jest dopięte na ostatni guzik ze strony właścicielki ,perfekcja w kazdym calu ,za rok znowu powrócę .


 
 

Ania
Dodano: 2015-07-20
Pobyt od: 2015-07-09 do 2015-07-17
 

Polecam zarówno osobom bez dzieci, jak rodzinom z maluchami. Bardzo miła i uczynna właścicielka, bardzo fajny punkt, bo wszędzie można dość spacerkiem. Dobra cena i fajny standard pokoi.


 
 

M.Odrowąż
Dodano: 2014-11-22
Pobyt od: 2014-08-11 do 2014-08-17 IP: xxx.43.131.8
 
 
    

Witam serdecznie będąc na wczasach w swinoujsciu ,zakwaterowałem sie u włascicielki ,pokoje bardzo czyste,łazienka tak samo czysta,kuchnia gdzie nic nie brakowało,Właścicielaka bardzo miła i sympatyczna.za rok wracam w to samo miejsce ponieważ kwatery są godne polecenia


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Trendy w turystyce – wakacje 18  i z dziećmi

Trendy w turystyce – wakacje 18+ i z dziećmi

Ostatnio na popularności zyskują hotele tylko dla dorosłych, ale też w zupełnej opozycji do nich – wypoczynek dedykowany rodzinom z dziećmi.

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie